Αρχική Σελίδα

Wuxi drilling tools factory Co.,Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. εργοστασίων εργαλείων τρυπανιών Wuxi, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1958, μια κύρια δημόσια επιχείρηση που ήταν ειδικευμένα στο γεωλογικό τρυπώντας με τρυπάνι τομέα πάνω από 50 έτη εμπειρίας. Τα όλα προϊόντα μας σχεδιάζονται για να βοηθήσουν τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα, λόγω της καλής ποιότητας και της αποτελεσματικότητας δαπανών, εμείς όντας ο στρατηγικός συνέταιρος του άτλαντα Copco στην Κίνα από το 2012.

 

Τα προϊόντα που κατασκευάσαμε είναι κατάλογος ως φυσητήρας:

1 " εθνικά πρότυπα της Κίνας που αφαιρούν τον πυρήνα τα προϊόντα συστημάτων τρυπανιών

2 " τυποποιημένα προϊόντα DCDMA: Α, Β, Ν, Χ, γονιμοποιημένο κομμάτι διαμαντιών του Q μέγεθος, κομμάτι PDC, καθορισμένο κομμάτι επιφάνειας, ράβδος τρυπανιών, συνέλευση βαρελιών πυρήνων, που υπερανυψώνεται, στροφέας νερού, ανελκυστήρας, γαλλικό κλειδί κύκλων…

3 " σφυριά DTH, εργαλεία διατρήσεων υπερφορτίου, εκκεντρικό κομμάτι, ομόκεντρο κομμάτι

4 " εργαλεία τρυπανιών HDD: ringed γλύφανο, fluted γλύφανο, γλύφανο βαρελιών, σπειροειδές τέμνον επεκτειμένος κομμάτι, ράβδοι συγκόλλησης τριβής

5 " ράβδος τρυπανιών API τυποποιημένη για τη ράβδο διατρήσεων φρεατίων ελαίου & νερού

Όλα τα προϊόντα πέρασαν τις πιστοποιήσεις ISO9001: 2000 και API 5DP

 

Από υψηλό - η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή, τα προϊόντα μας έχουν εγκωμιαστεί από τους πελάτες από τη Μογγολία, το Καζακστάν, τη Ρωσία, το Ιράν, το Αφγανιστάν, το Ομάν, την Τουρκία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το Μιανμάρ, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν, την Κολομβία, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Αυστραλία, κ.λπ.

 

Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τα προσαρμοσμένα προϊόντα και να παρέχουμε όλα τα είδη εκπυρήνωσης των ράβδων τρυπανιών, του κομματιού διαμαντιών, της συνέλευσης βαρελιών πυρήνων, της υπερανυψωμένων συνέλευσης και των μερών. Επίσης παρέχετε το σφυρί κορυφαίας ποιότητας DTH, επιβαρύνετε τα εργαλεία τρυπανιών και τις ράβδους διατρήσεων HDD, τα κομμάτια και τα εργαλεία…

 

Επαφή: Διευθυντής του Γκάο Carlyle | Εμπορικό τμήμα

 

Διεύθυνση: Δρόμος Changyuan No.8, περιοχή Huishan, πόλη Wuxi, JIangsu, Κίνα.

Τηλ.: +8651083769831 fax: +86-510-83769831

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το carlylegao210@hotmail.com, το info@drillingtoolschina.com

Skype: carlyle.gao WhatsApp: +86-18851513960

 

Ή επαφή: Διευθυντής πωλήσεων Άλλεν WANG | Εμπορικό τμήμα

 

Διεύθυνση: Δρόμος Changyuan No.8, περιοχή Huishan, πόλη Wuxi, JIangsu, Κίνα.

Τηλ.: +8651083769831 fax: +86-510-83769831

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το allenwang6688@hotmail.com, το info@drillingtoolschina.com

Skype: allenwang6688 WhatsApp: +86-13961508399

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρύεται το 1958 με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 13.736.000, εργοστάσιο εργαλείων τρυπανιών Wuxi μια κρατική επιχείρηση που κατασκευάζει τα γεωλογικά εργαλεία διατρήσεων, τα οριζόντια εργαλεία κατευθυντικών διατρήσεων και τα εργαλεία διατρήσεων DTH στην Κίνα.

Το εργοστάσιό μας καλύπτει περισσότερα από 600 στρέμματα, και έχει περισσότερους από 600 εργαζομένους. Έχουμε επίσης την ανεξάρτητη ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης και τον εξοπλισμό δοκιμής. Έχουμε τουλάχιστον πέντε γραμμές παραγωγής, και είμαστε κύριοι επίσης της αποσβήνοντας και μετριάζοντας γραμμής γεωλογικών ράβδων διατρήσεων, ειδική γραμμή εξοπλισμού μετρητών νημάτων βιδών απόσβεσης και μετρίασης, συνδετήρων, συμπυκνώνοντας φούρνων και ομοίων.

Το εργοστάσιό μας έχει τουλάχιστον 14 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας, και τα προϊόντα μας έχουν περάσει την πιστοποίηση ISO9001: το 2000 και το API 5DP.It είναι η μόνη επιχείρηση για να κάνουν την Κίνα τα εθνικά πρότυπα (ΜΒ) των εργαλείων διατρήσεων πυρήνων, μαζί με άλλα μη κερδοσκοπικά οργάνωση και ίδρυμα. Με υψηλό - η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή, τα προϊόντα μας ήταν καλά - που παραλαμβάνεται από τους πελάτες από τη Μογγολία, το Καζακστάν, τη Ρωσία, το Ιράν, το Αφγανιστάν, το Ομάν, την Τουρκία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το Μιανμάρ, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν, την Κολομβία, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Αυστραλία, κ.λπ.

 

Ποιοτικός έλεγχος:
1. Έχουμε ελεγχθεί αυστηρά την ποιότητα των πρώτων υλών μας, και τα όλα μας μέταλλα είναι από τους διάσημους μύλους χάλυβα (εργοστάσια). Και η δοκιμή φυσικής μεταλλογραφικής ανάλυσης και χημικής σύνθεσης χρησιμοποιείται επίσης για να εξασφαλίσει την ποιότητα των πρώτων υλών.
2. Η άμεση επιθεώρηση θα γίνει για κάθε διαδικασία παραγωγής, και η πλήρης εξέταση θα εφαρμοστεί για τα περασμένα κλωστή προϊόντα.
3. Τα προϊόντα μεταφοράς μας επίσης θα εξεταστούν αυστηρά πριν από τη χρησιμοποίηση.
4. Το ποσοστό δειγματοληψίας μας για τα τελικά προϊόντα είναι υψηλότερο από 30%.

 

Έλεγχος δαπανών:
1. Έχουμε τα λογικά σχέδια παραγωγής και οι μηχανές μας μπορούν να τρέξουν περισσότερο από 12 ώρες ώστε να εξασφαλιστεί κάθε μέρα η αποδοτικότητα παραγωγής μας.
2. Τα περισσότερα από τα εργοστάσια μεταφοράς μας είναι μέσα σε 60km μακρυά από το εργοστάσιό μας, το οποίο μπορεί κατά ένα μεγάλο μέρος να μειώσει τις δαπάνες μεταφορών μας.
3. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται κοντά στο λιμένα της Σαγκάη.

 

Ετήσια παραγωγή:
1. Ράβδοι τρυπανιών: 100,000 (300000m)
2. Κομμάτια διαμαντιών: 15.000
3. Διεύρυνση της Shell: 20.000
4. Συνέλευση βαρελιών πυρήνων: 2.000 σύνολα

5. Εργαλεία αποκατάστασης: 1.500 σύνολα
6. Γενικές και μικρές ράβδοι τρυπανιών εσωτερικής διαμέτρου: 5,000 (15000m)
7. Σωλήνας περιβλημάτων: 5,000 (15000m)
8. Υποβρύχια μίσχων τρυπανιών: 30.000
9. Ράβδοι τρυπανιών HDD: 4000 (12000m)
10. Ράβδοι τρυπανιών συγκόλλησης τριβής: 200ton
11. Κομμάτια HDD: 200
12. Σφυρί DTH: 300
13. Σωλήνας τρυπανιών DTH: 18.000
14. Καρβίδιο βολφραμίου: 12ton

 

Σημείωση: Το στοιχείο στα ανωτέρω είναι το είδος ημερομηνίας κατά ταυτόχρονα να παραγάγει όλα τα είδη προϊόντων, και για ένα είδος προϊόντων, η παραγωγικότητά μας θα διπλασιαστεί.

 

Υπηρεσία:
1. Τα δείγματα είναι διαθέσιμα για τους πελάτες παγκοσμίως, και οι πελάτες πρέπει να αντέξουν οικονομικά τις αμοιβές δειγμάτων και μεταφορών. Όταν οι πελάτες δίνουν τις διαταγές τους, θα αφαιρέσουμε το δείγμα και τις στέλνοντας αμοιβές από το συνολικό ποσό.
2. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες στο σχεδιασμό και την κατασκευή των μηχανών. Οι μηχανικοί μας θα προσφέρουν τη σχετική καθοδήγηση λειτουργίας για τους πελάτες.
3. Η ποιοτική εγγυητική περίοδος των προϊόντων μας είναι ενός έτους.
4. Η προθεσμία παράδοσης εξαρτάται από τους τύπους και το ποσό διαταγμένων προϊόντων. Κατά γενική ομολογία, η κανονική προθεσμία παράδοσης είναι στο σπίτι για 10days, και στο εξωτερικό 15days. Εάν να έχετε τα προϊόντα στο απόθεμα, θα τα παραδώσουμε μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες.
5. Η υπηρεσία cOem είναι επίσης διαθέσιμη.

Συνθετικό πολυκρυσταλλικό διαμάντι (PCD), πολυκρυσταλλικό διαμάντι συμπαγές (PDC), μύλοι διαμαντιών και εξαρτήματα των κομματιών γεώτρησης πετρελαίου.

Wuxi drilling tools factory Co.,Ltd Wuxi drilling tools factory Co.,Ltd Wuxi drilling tools factory Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : ΚΎΡΙΟΣ ΠΥΡΉΝΑΣ πυρήνας-XZ

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~320

Ετήσιες πωλήσεις : 15M-18M

Ιδρύθηκε Έτος : 1958

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Περασμένη κλωστή ράβδος τρυπανιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Περασμένη κλωστή ράβδος τρυπανιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Περασμένη κλωστή ράβδος τρυπανιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Περασμένη κλωστή ράβδος τρυπανιών για τις πωλήσεις