Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Περασμένη κλωστή ράβδος τρυπανιών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Περασμένη κλωστή ράβδος τρυπανιών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχω συνδεθεί με το εργοστάσιο εργαλείων διατρήσεων Wuxi για πάνω από 12 έτη να κάνω επιχειρήσεις. Μια πολύ καλή επιχείρηση, η οποία μπορεί να εμπιστευθεί.

—— Λευκό της Sia

Έχουν πραγματικά μια πολύ καλή τεχνική ομάδα, οι απαιτήσεις μεταβλητών προϊόντων μας μπορούν να είναι και παρήγαγαν τέλεια, ευχαριστώ πολύ.

—— Sujan Oo

Το υποκατάστημα της ομάδας CGE, περιεκτική σειρά προϊόντων με την ανταγωνιστική τιμή, αυτό μπορεί απολύτως να ωθήσει την επιχείρησή μου και να αυξήσει τα κέρδη.

—— George Kon

Διατάζουμε μόνο τα γονιμοποιημένα κομμάτια διαμαντιών και διευρύνοντας τα κοχύλια από τα, μπορούν να κρατήσουν τα καλά ποσοστά διείσδυσης με τη λογική οικονομικά ενεργή ζωή.

—— Abigail

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Συνεργασία με τον άτλαντα Copco, τη γεωτεχνική διάτρηση και την εξερεύνηση, εργαλεία διατρήσεων της Κίνας

Συνεργασία με τον άτλαντα Copco, τη γεωτεχνική διάτρηση και την εξερεύνηση, εργαλεία διατρήσεων της Κίνας

[2012-12-01 15:21:34]
Στις 28 Νοεμβρίου 2012, η Co. εργοστασίων εργαλείων διατρήσεων Wuxi, το ΕΠΕ και ατλάντων διάτρηση και η εξερεύνηση Copco η γεωτεχνική κράτησαν μια στρατηγική τελετή υπογραφής συνεργατών συνεργασίας στην έκθεση της Σαγκάη Bauma Κίνα. Αυτή η συνεργασία θα προωθήσει τις πωλήσεις των γεωλογικών τρυπανι... Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 1